Rolex okostelefon: Íme az első képek

0
117

A Rolex most belép az okostelefonok piacára, legalábbis a Realme-vel való együttműködés részeként. Ma jelentek meg az első kedvcsináló képek és egy videó a Realme 12 Pro Rolex verziójáról – igen, a Realme a Rolex-szel együttműködve dob ki egy okostelefont.

Állítólag Ollivier Saveo luxusóra-tervezőnek a keze van a dologban – már ami a telefon megjelenését illeti. A nagy, kerek kameramodult egy Rolex Oyster Perpetual karóra számlapja ihlette, három kamerával és egy sötétkék színátmenettel rendelkezik. Bár az indulás dátumát még nem erősítették meg, a kép egy január 28-i bejelentésre utal.

A téglalap alakú lencse egyértelműen jelzi, hogy a Realme periszkópos teleobjektív kamerával szereli az eszközt. Ami a kijelzőt illeti, a korábbi pletykák egy 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es AMOLED kijelzőre utalnak, egyéb infó egyelőre nincs.

Hármas kamerafelállása egy 64 MP-es főkamerából, egy 50 MP-es ultraszéles látószögű kamerából és egy 8 MP-es teleobjektívből áll. A hírek szerint egy Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 lesz a motorháztető (jelen esetben inkább óraváz?) alatt, tehát középkategóriás okostelefonról van szó, nem zászlóshajóról.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét