Samsung CEO: A Galaxy S22 sorozat is kaphat Galaxy AI funkciókat

0
2223

A Galaxy S24-el elindított Galaxy AI-funkciók és szolgáltatások közül sok hamarosan megjelenik a Galaxy 2023-as zászlóshajóiban is. Ezek közé tartozik a Galaxy S23 FE is, amely valójában egy Galaxy S22 lapkakészletre épül. A Samsung MX vezérigazgatója, TM Roh szerint van esély arra, hogy a régebbi Galaxy telefonok, például a Galaxy S22 sorozat is részesüljön a Galaxy Ai egyes funkcióiból.

Rohamosan közeleg március vége, és ezzel együtt a One UI 6.1 frissítés dátuma is, ami elhozza a Galaxy AI funkciókat az S23 telefonokba. Meglepő volt a Galaxy S23 FE – a telefon, amely valójában ugyanazt a technológiát használja, mint az európai Galaxy S22 sorozat (Exynos 2200) – a támogatott eszközök listáján. Tehát ha a Galaxy AI funkciók működnek vele, akkor technikailag nem jelenthet problémát a Galaxy S22 eszközök AI támogatása sem.

Pontosan erre utalt a Samsung Mobile Experience vezérigazgatója, Tae-moon Roh a legutóbbi befektetői találkozón, ugyanis jelenleg belső tesztelés folyik ezügyben. Egyébiránt természetesen nem csak az S23-ak kapják meg az AI funkciókat, a Fold és Flip modellek is rajta vannak a listán.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét