Samsung Display: Érkeznek a keretnélküli kijelzők

0
8330

A Samsung Display keretnélküli kijelzőn dolgozik – panel alatti kamerával. Ezt maga a cég jelentette be a K-Display Business Forumon Szöulban (Korea). A panel jellemzői egybecsengenek a közelmúltban felröppent híresztelésekkel, miszerint az Apple a közeljövőben nem szeretne keretet látni jövőbeli telefonjainak előlapján.

Hivatalosan is bejelentette a Samsung Display, hogy „zero bezel” (keretnélküli) panelek dolgozik, amit megspékelnek még a panel alatti kamera (UPC) technológiával is. A bejelentést a dél-koreai Szöulban megrendezett K-Display Business Forumon tette közzé a cég ügyvezető igazgatója, Jung Yong-wook.

A hír azért jelentős, mert egybecseng az Ice Universe által közzétett híresztelésekkel, melyek arról szólnak, hogy az Apple keretnélküli iPhone-t szeretni piacra dobni.

Ross Young úgy nyilatkozott, hogy szerinte legkorábban az iPhone 17 Pro esetében láthatunk ilyen technológiával ellátott telefont. Ezzel mi is egyetértünk, azonban szerintünk a ’zero bezel’ technológia reálisan még később kerül a fogyasztók kezébe.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét