Samsung Galax Z Flip 3 szivárgások – két memória-és héttértár konfig, valamint univerzális, költséges fejlesztések

0
124

A legújabb szivárgások kulcsfontosságú részleteket hoztak a Samsung Galaxy Z Flip 3 összecsukható telefonról. Legalább két RAM/háttértár konfiguráció közül választhatunk, S21-en alapuló kamerasziget-dizájn és 15 Wattos vezeték nélküli töltéssel érkezhet az új okostelefon. Fontos megjegyezni azonban, hogy költséges a fejlesztés, ezáltal magasabb árcédulára számíthatunk az elődöknél.

Ahogy az megszokható, egy különleges és várva várt telefonról csak úgy zúdulnak a szivárgások, ezekből pedig előre lehet következtetni a jövőbeni valós képre. Mint tudjuk, minden ilyen információt megfelelő mértékű szkepticizmussal kell kezelni, ugyanis a terméknek még a neve sem biztos.

Szinte garantáltan Snapdragon 888 SoC-t kap a telefon, valamint 8/256 GB (RAM/háttértár) és 12/512 GB verziók lesznek elérhetők. Továbbá a TheGalox szerint 6,7 hüvelykes 120 Hz-es kijelzőt kapunk. Kamárák terén 3 darabra számítunk, amik közül 2 db 12 MP-es lesz, a főkamera azonban még vitás. Dizájn tekintetében valamennyit örökölni fog az S21 szériától, azonban tekintettel a szétnyitható valójára, ez semmiképp sem lesz unalmas, vagy ismétődő az S21-hez képest.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét