Samsung Galaxy Ace 3: Android 4.2.2 a középmezőnyben

0
124

Idén ha azt mondjuk, hogy Samsung, mindenki az S4-re, illetve a nem rég bejelentett Mega termékcsaládra gondol. Előbbiről a csúcs, míg utóbbiról kis túlzással a tepsi juthat eszünkbe. A mostani bejegyzés a megfizethetőbb árszegmensre fókuszál a Samsung Galaxy Ace 3-mal.

Samsung Galaxy Ace 3: Android 4.2.2 a középmezőnyben

Az Ace sorozat elég népszerűnek mondható, mivel mind teljesítményben, mind pedig árban az elfogadható kategóriát képviselik, ráadásul Samsung, ami manapság (sokak szint) elég trendinek mondható. A mai információk szerint, a koreai gyártó frissíteni készül ezt a vonalat is. A következő generációs Galaxy Ace-ről kikerült egy benchmark eredmény, és néhány állítólagos műszaki paraméter:

Hirdetés

Samsung Galaxy Ace 3: Android 4.2.2 a középmezőnyben

A hírforrások szerint az Ace 3, az elődhöz hasonlóan kétmagos processzorral érkezik, de a korábbi NovaThor U8500-t leváltották egy, eddig ismeretlen megnevezésű 1 GHz-es Broadcom SoC-ra. Érdekes azonban, hogy ennek ellenére a GPU ismert, ez pedig a VideoCore IV, amit már a Galaxy S2 Plus-ban is használtak. A kijelző méret egyenéő nem ismert, de az elődökből és a felbontásból (800×480 WVGA) arra következtetünk, hogy 4 colos (Amoled?) lesz. Hozzá talán 1 GB ram és egy 5 megapixeles kamera (720p) tartozhat, véli a Sammobile. Annyi azonban biztos, hogy az új modell már kapásból az Android eddigi legfrissebb verziójával a 4.2.2-vel érkezik, és nem lennék meglepődve, ha a Nature UX lenne a kezelőfelület.

Pontos ár és forgalmazás nincs, de a szakértők 300 euró környékére tippelik, valamikor júniusra. Ez a modell, nem fog eladási rekordokat döntögetni, ellenben kiváló alternatíva lehet a kezelhetőbb méret és az olcsóbb ár miatt. Emellett a hardver sem tűnik vészesnek, így a mindennapos használat mellett kielégítő felhasználói élményt nyújthat.

 

Bazsa

Forrás: Sammobile

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét