Sokkal praktikusabb, mint gondolnánk – Lenovo ThinkPad X12 Detachable

0
309

Első pillantásra a ThinkPad X12 Detachable nagyon hasonlít a ThinkPad X1 Gen 3 táblagépre. A hasonlóság ellenére azonban az X12 nem utód, ugyanis ez már nem X1-es ThinkPad. Ez nem is rossz dolog, ugyanis így már nem zászlóshajó modell, így az X12 Detachable sokkal megfizethetőbb, ezáltal versenyképesebb is.

2016-ban a Lenovo megpróbálta felvenni a versenyt az akkori Microsoft Surface Pro-val, de szimplán lemásolni a Surface-t nem bizonyult elegendőnek, ezért a Lenovo egy moduláris koncepcióval adta ki ThinkPad készülékét.

Ezután érkeztek a gép frissítései, de egyik sem volt túl sikeres, ugyanis sokkal drágább volt Microsoftos versenytársánál. Erre válaszolt a Lenovo a ThinkPad X12 Detachable termékével, amely már nem zászlóshajó, tehát vannak benne kompromisszumok, cserébe viszont az árát lejjebb tudták nyomni. Jó példa erre a kijelző 1920 x 1280 pixeles felbontása az X1 Tab Gen 3 3000 x 2000-reséhez képest.

Hirdetés

Nem rendelkezik olyan képességekkel, mint high-end társai, ezért az ára versenyképes, és mellette tökéletesen használható, ugyanis pont annyit vett el a Lenovo, amennyi még nem zavaró.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét