Szia Uram! iPhone pletyka érdekel?

0
56

A legújabb pletykák szerint az Apple felhagy a Taptic gombokkal az iPhone 15 Pro esetében. Az elmúlt néhány hónapban számos kiszivárogtatás és pletyka érkezett arról, hogy az Apple szilárdtest „Taptic Buttons”-t alkalmazna az idei iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max készülékekhez. Két forrás azonban arról számolt be, hogy az Apple rövid időn belül eltávolította ezt az új funkciót kompatibilitási problémák miatt.

Néhány nappal ezelőtt a 9to5Mac több renderképet is megosztott az iPhone 15 Pro-ról. Állítólag ez az eddigi legpontosabb kép az új almás telefonokról. Ezen képeken már szerepelt az Apple állítólagos „Taptic Button-ja”, mely felváltaná a fizikai gombokat. Úgy tűnik azonban, hogy a tervek a fejlesztés során megváltoztak. Állítólag olyan technikai problémák merültek fel, amelyek miatt az Apple sztornózta ezen terveit.

Hogy milyen konkrét információt tudtunk meg ebből? Semmilyet. Szeptemberben fognak megjelenni az új iPhone-ok, addig még rengeteg idő van és az Apple jól leplezi terveit minden évben.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét