Szivárgások a Samsung AR szemüvegéről

0
148

Újabb bizonyíték látott napvilágot, ami alátámasztja, hogy a Samsung egy kiterjesztett valóság (AR) szemüveget fejleszt. Egy videó szivárgott ki, amely akár marketing anyag is lehet az elsőgenerációs AR lencsékhez. Elsődlegesen olyan felhasználásra hegyezik ki őket, mint a játékok, vagy tartalomfogyasztás, de virtuális konferenciák és prezentációk lebonyolítására is alkalmasak lesznek.

A Samsung állítólag 2020-ban szabadalmaztatta az AR szemüvegek terveit. Ezt a leaket pedig WalkingCat tette közzé Twitteren, amiben láthatjuk az eszköz vázlatos tervét. A videó alapján elsősorban azoknak szól a termék, akik úgynevezett „vegyes valóságot” (mixed reality), játékot, szórakozást, produktivitást akarják magasabb szintre emelni életükben.

A kiszivárgott videó alapján továbbá használhatjuk az eszközt egyszerű napszemüvegként is, ugyanis egy gombnyomással elsötétedik a lencséje. Valamint az újabb okosórák képesek lesznek a szemüveg vezérlésére is. Nem tudunk azonban semmit a megjelenésről, valamint az árazásról. Még az is lehet, hogy mire kiadják, számos vetélytárssal kell szembenézniük a piacon.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét