Szivárgások szerint lehet a Samsung Galaxy S23-nak egy olcsóbb verziója

0
182

Az alacsonyabb árakkal dolgozó kínai gyártók térhódításával a megfizethetőbb szegmensben is elérhetővé váltak a csúcskategóriás hardvereket kínáló okostelefonok. Erre a piacvezető Samsung a Galaxy S-széria olcsóbb variánsaival, az S20 FE-vel és az S21 FE-vel igyekezett reagálni.

Azonban a chiphiány elsodorta a közönségkedvencnek szánt kategóriát, így a tavaly megjelent S22-sorozathoz már nem érkezett FE-kiadás. Azóta is találgatások tárgya az FE modell visszatérése, amire legutóbb egy januári jelentés utalt, most pedig egy újabb szivárgás árulkodik erről. Ezúttal a holland Galaxy Club szállított egy fotót egy Dél-Koreában hitelesített akkumulátorról, amely a Samsung Galaxy S23 FE-hez tartozhat. A blog szerint az akksin található EB-BS711ABY azonosító árulja el ezt, mivel az eddigi pletykák alapján maga a készülék is SM-S711 modellszámon futhat.

Az akkumulátoron szereplő feliratok ugyanakkor nem tártak fel további titkokat, így még a kapacitás is rejtély maradt. Az alkatrész felbukkanásából mindenesetre arra következtethetünk, hogy ha valóban az S23 FE-be szánja a Samsung, akkor már nem lehet messze a mobil leleplezése.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét