Tableteket és hajlítható mobilokat is támogat a TikTok

0
19

Igaz, hogy a hajllítható kijelzős Samsung mobilok szoftvere biztosít egy lehetőséget, amivel a felhasználó rákényszerítheti az alkalmazásokat arra, hogy a nagy képernyőn is tisztességesen nézzenek ki, fektetett nézetben elforduljanak, és kitöltsék a kijelzőt.

De nyilván nem csak a Samsung gyárt ilyen készülékeket, illetve ott vannak még a táblagép-felhasználók is, nekik minden bizonnyal sok örömöt fog okozni a frissített szoftver. Mostantól tehát a TikTok natívan támogatja a hajlítható képernyős mobilokat, illetve a táblagépeket. A vállalat teljes frissítésnek nevezi a legújabb update-et, és a következő újdonságokat emeli ki: átláthatóbbá válik a videófeed, egyszerűsödik a navigáció és az alkalmazást ezentúl vízszintes módban is használhatjuk.

Természetesen a TikTok továbbra is az álló módban készített videókra összpontosít, de legalább mostantól fektetve is használhatjuk az appot, ami a vízszintesen összecsukható okostelefonok, és persze a táblagépek alapértelmezett felhasználási módja. Nyilván ezeket a készülékeket is lehet állítva használni, de ez nem feltétlenül áll mindenki kezére, így aztán nem rossz ez a frissítés által biztosított új opció.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét