Talán ilyen lehet az új Oppo Find X4 Pro

0
10

Digital Chat Station szerint az okostelefon lelke a Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlet utódja lesz. A chipset mellé 12 GB RAM kerülhet az összeszerelés során, a hardver pedig egy 120 Hz-es, 6,7 colos QHD+ képernyő takarásában foglalhat helyet.

Ami a kamerákat illeti az Oppo Find X4 Pro két 50 megapixeles képrögzítő egységgel bírhat – ezek mindegyike 1/1,5 colos szenzormérettel büszkélkedhet. Rajtuk kívül kapunk még egy 13 vagy 12 megapixeles 2x telefotó modult, valamint egy 32 megapixeles előlapi kamerát. Ha a soron következő zászlóshajó kamerarendszere hasonló kialakítást kap, mint a Find X3 Pro-jé, akkor az egyik 50 megapixeles modul lesz az elsődleges kamera, a másik pedig kizárólagos alapon az ultraszéles látószögű egység lehet.

Mikroszkópos kameráról viszont nem beszélnek, talán nem véletlenül. Habár maga az ötlet eléggé menő volt, az alacsony, 3 megapixeles felbontás, és a nehézkes fókuszálás miatt bőven lenne még hova fejleszteni a technológiát. Az Oppo talán meg is teszi ezt, de az is megtörténhet, hogy teljesen elengedi a koncepciót és a készüléket egy periszkópos kamerával szereli majd fel helyette.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét