Tesla Cybertruck közúton: A Youtuber 1340 mérföldet tett meg 12 megállóval (töltés)

0
1157

A Tesla Cybertruckot Dennis Wang Youtuber tesztelte, akit meglepett a teherautó váratlanul rossz hatékonysága. A vezetés során feltárt néhány egyéb hiányosság mellett rengeteg dicséret érkezett a futurisztikus e-pickup irányába.

A Tesla Cybertruck tavaly év végén mutatkozott be, azóta nem sokan kapták még meg a futurisztikus e-pickupot. Sokan várják izgatottan az új tulajdonosok első tapasztalatait a járművel kapcsolatban. Dennis Wang Youtuber egy kiterjedt országúti kiránduláson vett részt, melyben két társa volt: egy barátja és a Cybertruck. Az utazás során a Youtubert meglepte a gyenge hatékonyság.

„Ez a legkényelmesebb Tesla, amit valaha vezettem, de a hatékonyság szempontjából határozottan hiányzott belőle a hatótáv, és sokat kellett megállnunk útközben.”

A terv az volt, hogy a texasi Austinból a kaliforniai Joshua Tree Nemzeti Parkba vezetnek. A 20 órakor kezdődő túra a tervek szerint 19 óra 24 perckor fejeződött be. másnap a fedélzeti számítógépbe beírt célállomáson – minden szükséges töltési megállóval együtt. Az út azonban valójában 27 órát vett igénybe. Dennis Wang dokumentálta a teljes utat, ami 85%-os akkumulátor töltöttséggel kezdődött.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét