Titokban dobott piacra gamer fülest a Razer

0
42

Egy új, mikrofont nélkülöző gaming fülhallgatóval állt elő a Razer, ami a Moray elnevezést kapta. A gyártó kínálatában ez az első olyan megoldás, amit nem a fülkagylóinkba dugunk, hanem a hallójáratainkba helyezünk (IEM; in-ear monitor). A THX minősítésű csöppség a kialakításának köszönhetően kiemelkedő komfortot ígér, és kettős hibrid meghajtókonfigurációja a 20-tól 24 000 Hz-ig nyúló frekvenciaválasz-tartományban dolgozik.

Eme 106 dB-es hangerővel rendelkező, 1 kHz-en 32 ohmos impedanciájú periféria passzív zajszűrése legfeljebb -36 dB-es eredményt produkálhat, így korrekt izolációra számíthatunk. Az 1,6 méter hosszúságú, gumikötegelővel ellátott, fonott OFC kábelezés leválasztható, és egyik végén MMCX csatlakozó, a másikon pedig L-alakú, aranyozott (négypólusú) jack található. Továbbá memóriás hajlékonyságának hála szépen felhelyezhető majd a fültövünkre.

A 150 euróért már megvásárolható termékhez egy ‘fröccsenő folyadékoknak’ ellenálló, cipzárral biztosított műbőr tok, egy kígyós karabiner és összesen hat fülilleszték (S, M, L méretek, három memóriahabos, plusz három szilikongumi) jár extraként.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét