Ugyanaz a 120 Hz-es OLED kijelzőt kapja a Redmi K40, mint a Samsung Galaxy S21 Ultra

0
157

Még több információt erősített meg a Xiaomi a Redmi K40 sorozattal kapcsolatban, amely 2 tagból áll: az alap K40-ből és a Pro változatból. Nem kis dolog, de igaz, hogy ugyan azt az OLED 120 Hz-es kijelzőt találjuk ebben a telefonban, mint amit egy Samsung Galaxy S21 Ultrában. Az eszköz neve változik a globális piacra való bevezetéskor – Redmi Note 10 (Pro) néven fogjuk megtalálni.

A Xiaomi már korábban megerősítette, hogy két K40-es telefon érkezik, amelyek közül legalább az egyik a Snapdragon 888-at kapja meg. Nem csupán ebben lesz high-end a telefon, ugyanis a kínai vállalat felkérte a Samsungot, hogy szállítson neki paneleket a Redmi K40 sorozathoz. Ezek az úgynevezett Samsung E4 panelek megtalálhatók a Xiaomi Mi 11-ben és a Samsung csúcstermékében, az S21 Ultrában is.

Egy nagyon apró notch lesz a kijelzőn, ami a világ egyik legkisebbje, erre büszke is a Xiaomi. A Digital Chat Station azt álltja, hogy globálisan is piacra dobja a K40-et a Redmi, azonban nem ezen a néven. A világ minden tájára ugyanis Redmi Note 10 Pro néven szállítanák a telefont.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét