Új funkciót kap a Google Play

0
63

Ebben a felgyorsult világban kifejezetten jól jönnek azok a funkciók, amelyek leegyszerűsítik a dolgunkat, és időt takaríthatunk meg a segítségükkel. A Google Play újdonsága pont ilyen.  Már megszokhattuk, hogy időről-időre új funkciókkal rukkol elő a Google, melyek között olykor valóban hasznos újítások is akadnak.

A legfrissebb jelentések szerint a Play Services új frissítése egy olyan funkciót jelez előre a Google alkalmazásboltjában, amely leegyszerűsíti a nem kívánt alkalmazások eltávolítását az eszközeinkről. Az Android Authority beszámolója szerint az alkalmazásokat hamarosan távolról is eltávolíthatjuk majd azokon az eszközeinken, amelyeken ugyanaz a felhasználói fiók van használatban.

Ezt azt jelenti, hogy nem kell egyenként letörölnünk a nem kívánt appokat a telefonunkon és mondjuk a táblagépünkön, hanem dönthetünk úgy is, hogy az adott alkalmazás tűnjön el minden eszközünkről, amelyekre letöltöttük. A hasznosnak ígérkező funkció egyelőre nem érhető el az androidos felhasználók számára, de valószínűsíthető, hogy a 38.8-as frissítéssel széles körben is bevezetésre fog kerülni.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét