Új funkcióval bővülhet a mobilos YouTube

0
349

Továbbra is fejleszti a YouTube a mobilapplikáció lehetőségeit, és miután július óta már az iPhone felhasználók számára is – korlátozottan ugyan, de – elérhető a kép a képben funkció, ezúttal egy globális változtatás tesztelnek a vállalat szakemberei. A YouTube Premium előfizetői számára ugyanis kipróbálható a nagyítási lehetőség, amit a felhasználók egy része már régóta hiányol az applikációból. A tesztidőszak egész nyáron tart, a YouTube szeptember 1. után módosít a funkción a felhasználók visszajelzései alapján.

A tesztlehetőség nincs földrajzi elhelyezkedéshez kötve, így akár mi is élhetünk a lehetőséggel. A Beállítások menüben az Új funkciók kipróbálása résznél kell bejelölni a nagyítás és kicsinyítés funkciót.

Aktiválás után nem biztos, hogy rögtön elérhető lesz, de utána már kedvünkre nagyíthatjuk a videókat, és akár nyolcszorosára is kiemelhetünk részleteket. A YouTube a tesztidőszak alatt folyamatosan rögzíti a felhasználói visszajelzéseket, ezek alapján pedig a fejlesztők még módosíthatnak a nagyítás lehetőségein. A végleges verzió bevezetési dátuma egyelőre nem ismert.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét