Új gamer telefon a Redmi-től, MediaTek Dimensity 1200 lapkakészlettel

0
86

Lu Weibing vezérigazgató szerint a Redmi valamikor 2021-ben dobja piacra első gamer okostelefonját. Azt is megerősítette, hogy egy MediaTek Dimensity 1200 fogja működtetni a készüléket, amelyet kifejezetten e-sporthoz terveznek.

A telefon specifikációja és kiszivárgott teljesítménye alapján ésszerű feltételezni, hogy a MediaTek Dimensity 1200, amely a telefont hajtja, elég ütős lesz. Kérdéses, hogy elég lesz-e ahhoz, hogy egy gamer telefont hajtson, de a vezérigazgató meg van győződve róla, hogy igenis képes rá. A még be nem jelentett készülék, a Xiaomi Redmi márkanév alatt az első gamer okostelefon. Bár a Redmi okostelefonja nem tudja felvenni a versenyt a Xiaomi Black Shark-kal, de egy olcsóbb alternatívaként szolgálhat számunkra.

Weibing azzal zárta a dolgot, hogy a Redmi első gamer telefonja az e-sportra fog összpontosítani, ebből kifolyólag a Xiaomi együtt működhet a Tencent-tel, mivel ez vitathatatlanul az egyik legnagyobb név a mobil e-sportban. Továbbá a MediaTek Dimensity 1200 támogatja a FHD+ felbontású képernyőket, amelyek 165 Hz-en működnek, így ez az okostelefon valóban ideális jelölt lehet a versenykörnyezetben való használatra.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét