Új Google Kamera applikációval jelenik meg a Pixel 8 sorozat

0
1590

A Pixel 8 és a Pixel 8 Pro a megjelenés felé közeledik, várhatóan idén ősszel jelentik a párost – a Pixel Watch 2 mellett. Időközben egy neves leaker képernyőképet osztott meg a zsír új Google Kamera alkalmazásról, mely az új telefonnal együtt debütál.

Kamila Wojciechowska képernyőképeket osztott meg egy átdolgozott Google Kamera alkalmazásról, amely állítólag a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro megjelenésével egyidőben fog debütálni. Ahogy az alábbi beágyazott kép is mutatja, a Google javította a kép- és videómódok vizuális elhatárolását. Valamilyen oknál fogva a cég a galériát és az elülső/hátsó kamera parancsikonjait is megváltoztatta, amelyek ezen a ponton már izommemóriává váltak a Pixel rendszeres vásárlói számára.

Továbbá a Google megfordította kamerabeállítások menüjének gördülési irányát. Eddig lefelé kellett húzni, a frissítés után már felfelé kell. Ezen túlmenően a Google a „Motion” funkciót „Action Pan” és „Long Exposure” kameramódokra osztotta, míg a „Pan” helyettesíti a moziszerű pan-stabilizálást.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét