Új laptopok a Lenovo-tól

0
235

Ahogy a legtöbben már azon gondolkozunk, hogy mivel fogjuk tölteni az ünnepeket, a Lenovo-nál szorgosan készülnek, hogy jól kezdődjön a következő év. A vezető gyártó ma bejelentette a ThinkPad P40 Yoga “kettő az egyben” gépet és a ThinkPad P50s mobil munkaállomást.

ThinkPad P40 Yoga

Az átalakítható notebook ára 1399 dollárnál kezdődik és 14 inches képernyővel rendelkezik (2560 x 1440 vagy 1920 x 1080 pixeles felbontás). A hardverek kapcsán nem panaszkodhatunk: hatodik generációs Intel Core i7 processzor, 16GB memória és Nvidia Quadro M500M videokártya lapul ebbe a kis gépben. Az érintésérzékeny felület pontosan kezeléséhez egy ThinkPad Pen Pro stylust is kapunk.

Hirdetés

Új laptopok a Lenovo-tól

ThinkPad P50s
ThinkPad P50s

A Lenovo a Wacom-mal szorosan együttműködve próbálta úgy megalkotni az új P40-et, hogy az visszaadja a “papír és ceruza” érzést, amit a grafikusok szeretnének. A stylushoz különböző hegyeket és gripeket is kapunk. A képernyő 2048 nyomáspontot tud megkülönböztetni. A gépen még külön tartót is találunk a stylusnak, ahova becsúsztathatjuk, amikor használaton kívül van. A P40 katonai szintű minősítést kapott ütésvédelem terén. A Lift’n Lock technológiának köszönhetően a billentyűzetek védve vannak, amikor tablet módban használjuk a gépet. A OneLink+ pedig lehetővé teszi az 1 kábellel történő dokkolást.

ThinkPad P50s mobil munkaállomás

A hajlékony családtagot követve 1299 dolláros induló árral itt a ThinkPad P50s is. Ez ugyan nem érintőképernyős, de a 15.6 inches kijelző akár 3K-s felbontással (2880 x 1620 pixel) is rendelhető. A P40-hez hasonlóan ebben az esetben is Intel Core i7 processzort és Nvidia Quadro 500M grafikus kártyát kapunk, de ennél a modellnél már 32GB a maximális memória. A Power Bridge technológiának köszönhetően két akkumulátort tartalmaz a gép: a fő akkumulátor kivehető, valamint egy kisebb, beépített egységet is tartalmaz. A gyártó szerint a legnagyobb kapacitású akkumulátorral akár 17 órás üzemidő is elérhető.

Új laptopok a Lenovo-tól

Forrás: laptopmag.com

Marci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét