Új Nexus 7: kiszivárogtatott specifikáció

0
215

Már csak öt nap van az idei Google I/O-ig, így az izgalom és a kíváncsiság a tetőfokára hágott. Úgy tűnik, nem mindenki bírja az ezzel járó stresszt, mivel napvilágot látott néhány hasznos információ, ami alapján arra lehet következtetni, hogy megérkezhet a második generációs Nexus 7.

Az előd nagy sikert könyvelt el a tavalyi évben, sőt népszerűsége még mindig elég magas, melyet első sorban az ár/teljesítmény aránynak, illetve a gyári Androidnak köszönheti, amivel az elsők közt kapja meg az újabb frissítéseket. Az év eleje arról cikkeznek az online újságok, hogy érkezik az Android 5.0 Key Lime Pie, amivel párhuzamosan mutatják a következő generációs Nexus mobilt, illetve a bejegyzésünk tárgyát. Azóta sok mindent történt a zöld robot uralta világban (Galaxy S4, HTC One, Xperia Z stb.), amivel egy időben a sok fikciós és spekuláció is csillapodott, egyet kivéve: ez pedig a 7 colos tablet.

Azt már szinte mindenki biztosra veszi, hogy az 5.0-ás Androidnak, illetve a következő generációs Nexus telefonnak még nem jött el az ideje (aztán érhet minket meglepetés), de a Nexus 7 egy felturbózott változatának érkezésére elég nagy esély van. Egy, a mai napon kiszivárogtatott információ bizonyítani próbálja a felvetést, és a KGI Research-nél feltüntett specifikáció szerint, az utód, a régebben felvázolt 1080p-s kijelzővel érkezik és szintén az Asus gyártja majd. A processzor a Nexus 4-ben jól teljesítő Snapdragon S4 Pro, míg az OS a nemrégiben szóvá tett Android 4.3 lehet. A hab a tortán pedig a Qi, amely technológia segítségével vezeték nélkül is tölthetjük az tabot.

Hirdetés

 

A további adatok:

Új Nexus 7: kiszivárogtatott specifikáció

Ami a táblázatról nem derül ki, de a forrás szót ejt róla, az az ár. A Google szeretné továbbra is fenntartani azt a koncepciót, miszerint az eszközök csak eszközök, és az igazi érték a szolgáltatás, így az agresszív árpolitikát szem előtt tartva, mindössze 199 dollár lehet az új Nexus 7 ára. Mit gondoltok, mekkora valóság alapja van a sztorinak?

 

Bazsa

 

Forrás: Androidspin, KGI Research

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét