Új processzor, új videókártya, új árak: Bejelentették a frissített MSI gamer laptopok európai árait

0
87

Az MSI megerősítette számos új játékra szánt laptopjának árát Németországban és az eurozónában. Az 1199 eurós Thin GF63 12V-től kezdődően egészen az 5499 eurós GT77 HX 13V-ig válogathatunk, azaz van szórás bőven. Természetesen az MSI új gamer laptopjai a legújabb Intel Raptor Lake processzorokat és NVIDIA GeForce RTX 40 sorozatú GPU-kat használják.

Az MSI bejelentette az NVIDIA GeForce RTX 40 sorozatú GPU-kkal és 13. generációs Intel Core processzorokkal szerelt laptopjainak németországi árait. A német árak jellemzően az egész eurózónában érvényesek, kivételt képeznek ezalól a nagyobb ÁFA kulcsot használó országok. Németország például 19%-os áfát alkalmaz, ami 2%-kal alacsonyabb az Európai Unió 21%-os átlagánál. Ezért az árak valószínűleg magasabbak más országokban, például Portugáliában és Írországban, amelyek 23%-os áfakulcsot alkalmaznak.

Az MSI szerint a Thin GF63 12V lesz a legolcsóbb eszköz, ez RTX 4050-nel és Intel Core i5-12450H-val lesz szerelve és 1199 eurós címkét kap. Természetesen a memóriával, háttértárral vagy bármi más specifikációval játszva ez könnyen fentebbtornázható.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét