Újabb hajlítható Xiaomi telefon jöhet még idén

0
204

A hírek forrása a Digital Chat Station, aki szinte megállás nélkül szállítja a különböző értesüléseket telefonokkal és más kütyükkel kapcsolatban, ráadásul elég megbízhatóan. Állítása szerint a Xiaomi hajlítható mobilja ugyanúgy Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészletet rejt majd a belsejében, akárcsak a jelenlegi modell. Habár a hírek szerint már létezik egy frissített verzió is a processzorból, úgy látszik, ennél a modellnél ragaszkodni fognak az eredeti változathoz.

Akkumulátor téren 5000 mAh-rel gazdálkodhatunk, ezen kívül említést érdemel még a 108 megapixeles elsődleges kamera is, de ezek olyan jellemzők igazából, amiket a mostani modell is tud. A következő Mi Mix Fold befelé forduló fő képernyővel rendelkezik majd, ami egy Samsung gyártmányú panel lesz 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával.A külső oldalon található kisebb megjelenítő pedig a Visionox munkája lesz, ez a kijelző képes másodpercenként 90 alkalommal frissülni.

Nagyon sok minden burkolódzik homályba a kérdéses Mi MIX Fold okostelefon kapcsán, egyelőre még pletyka szinten sem ismertek a további kamerák, a belső tárhely és memória opciók, és azt sem tudni, hogy milyen MIUI verziót fog futtatni a készülék.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét