Xiaomi és a Leica – Közös tervezésű telefont dobnak piacra

0
580

Mára már a Leica név gyakorlatilag egybeforrott a minőségi fényképezőgépekkel és optikákkal. Korábban a Huawei okostelefonjaiban is találkozhattunk a több mint 100 éves vállalat termékeivel. A német cég korábban a Sharppal és a Panasonic csapatával is kollaborált, ám időközben új partnerre lelt, méghozzá a szintén népszerű termékeket gyártó Xiaomi képében.

Korábban már pletykáltak a két csapat összeállásáról, de a Xiaomi végre hivatalosan is megerősítette, hogy egy hosszú távú stratégiai együttműködés keretében fog együtt dolgozni a jövőben a Leicával. Sőt, már meg is alkottak közösen egy új telefont, ami várhatóan júliusban fog bemutatkozni. Sajnos egyelőre még keveset tudunk erről a rejtélyes okostelefonról, de nem kizárt, hogy az elkövetkező hetekben napvilágot látnak majd ilyen-olyan információk.

Egyébként nem ez az első eset, hogy egy mobilgyártó felhasznál egy ilyen nívós brandet. Korábban a Sony, a Nokia és a Vivo eszközei a Zeisstől kaptak optikákat, a Hasselblad pedig az Oppo és a OnePlus termékeihez tette hozzá a magáét.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét