Az FCC-nél már regisztrálták, jöhet a Microsoft Surface Pro 9 5G – Kiszivárgott a megjelenési időpont is

0
45

Kiszivárgott az interneten a Surface Pro 9 5G lehetséges megjelenési dátuma, amely a szokásos Surface Pro 9-re, a Surface Laptop 5-re, a Surface Studio 3-ra és talán még a pletykák szerint is ismert Surface Gaming Laptopra is vonatkozik. Az FCC adatbázisában megjelentek a Surface Pro X és a Surface Pro 9 5G közötti lehetséges tervezési változtatások részletei is.

Daniel Rubino, a Windows Central munkatársa úgy véli, hogy a szóban forgó Surface Pro 9 5G, a Surface Pro 9 ARM-alapú változata. A Surface Pro X utódjaként beállított Surface Pro 9 5G várhatóan a Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 3 chipkészlettel fog megjelenni. Kétségtelen, hogy az FCC-nél regisztrált eszköz ARM-alapú gép, tekintve, hogy támogatja a Qualcomm Smart Transmit funkcióját. Ezenkívül a készülék modemmel is rendelkezik a 6 GHz alatti 5G és WiFi 6E csatlakozáshoz.

Állítólag a Surface Pro 9 5G is lekerekített élekkel érkezik, mint a Surface Pro X, valamint vékonyabb házzal. Ezenkívül a Microsoft várhatóan 120 Hz-es kijelzőkkel fogja felszerelni a Surface Pro 9 5G-t és Intel-alapú megfelelőjét.

Hogy mikor jelenik meg az eszköz? 100%-ra azt tudjuk mondani, hogy ősszel. Ezen WalkingCat pontosított, aki szerint október 11-én kerül sor a bemutatóra – ezt egyelőre nem tudjuk megerősíteni.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét