Az iPhone 15 Pro Max lesz a legnépszerűbb telefon

0
1190

A rangos Apple-elemző Ming-Chi Kuo úgy véli, hogy a hamarosan debütáló iPhone 15 sorozaton belül hiába lehet a legdrágább, mégis a Pro Max modell válhat a legnépszerűbbé. A szakértő szerint ennek hátterében az okostelefon hátlapján lévő exkluzív periszkópos kamera állhat majd. Az iPhone 15 Pro Max periszkóp kameráját a Largan biztosítja, mint egyedüli beszállító.

Ez egyébként ugyanaz a cég, amely a Huawei mobilokra kerülő periszkópos modulok 60 százalékát előállítja. A kínai gyártó idén nagyjából 15-20 millió periszkópos kamerával szerelt okostelefont értékesíthet, jövőre pedig akár 30 milliót is. Ez azt jelenti, hogy a Largan egy darabig nemigen marad megrendelések nélkül. Ráadásul ez óriási bevételeket is jelent a beszállító számára, mert egy periszkópos lencse akár négyszer többe kerülhet, mint egy hagyományos, 7 elemből álló megoldás.

További érdekesség, hogy az iPhone 15 sorozattal visszatérhet a zöld árnyalat a nem-Pro modellek esetében – állítja Majin Bu az X-en publikált posztjában. Közzétett egy képet, amelyeken az iPhone 15 készülékek egyező színű USB-C csatlakozói láthatók. Zöld, kék, fehér és fekete árnyalatú portokra világított rá emberünk, innen a feltételezés.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét