Beletelik még pár napba a Redmi Note 13 Pro globális megjelenése

0
2473

Kínában már boldogan rohangálnak a Redmi Note 13 Pro tulajok, de a világ többi vásárlójának még kell egy kicsit várni, hogy a kezükben tarthassák. És bár addig még van némi idő, azért olyan sokáig nem kell várni, hiszen a készülék 2024. januárjában debütál globálisan. Persze, a január 31 nap, tehát a várakozás lehet három hét, de akár szűk két hónap is.

Annyi azonban biztos, hogy India lesz az első, ahol megvásárolhatóvá válik, csak még azt nem tudni, hogy a Redmi Note 13 Pro, vagy a Pro+ lesz-e az első, amihez hozzájuthatnak a felhasználók. Az árazással kapcsolatban nincs pontos infó, de pletykák vannak róla, és ha ezek igaznak bizonyulnak, akkor egész jó vétel lehet a kínai gyártó mobilja.

Úgy tudni, hogy a Pro-ért 450, míg a Pro+-ért 500 eurót kell majd fizetni, ami jelenlegi árfolyamon átszámítva 170 és 190 ezer forintnak felel meg. Érdekesség, hogy memória és tárhely tekintetében Európát illetően csak egy 12 GB RAM és 512 GB háttértár konfigurációról tudni, holott Kínában a két eszköz összesen nyolcféle variációban vásárolható.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét