CES 2023 | Elektromos motorkerékpár 201 LE-vel, 233 mérföldes hatótávval és 45 000 USD árcédulával – Ez a Verge TS Ultra

0
170

A viszonylag fiatal finn cég által gyártott futurisztikus elektromos motorkerékpár feltűnő kerékbe épített motorral és letisztult általános dizájnnal érkezik – ja, és úgy megy, mint az (mindenki képzelje el a folytatást)…

A Las Vegas-i CES már számos izgalmas termékbemutatót hozott a szórakoztatóelektronikai szegmensben, amely nemcsak a laptopokra és más mobileszközökre, hanem az elektromos járművekre is vonatkozik.

Ez az új EV (Electric Vehicle) a Verge TS Ultra nevet viseli, és alapvetően a Verge TS és az erősebb Verge TS Pro továbbfejlesztett változata. A termék legszembetűnőbb tulajdonsága vitathatatlanul a futurisztikus kerékbe épített motor, amely most állítólag 201 lóerős csúcsteljesítményt tud és mindössze 2,5 másodperc alatt képes 0 mérföld/óráról 60-ra gyorsítani (ez nagyjából megfelel a 0-100 km/h-nak).

Az elektromos kerékpár maximális nyomatéka 1200 Nm, végsebessége pedig 200 km/h. Kényelmes tempó mellett a gépezet képes akár 375 km-t is megtenni, továbbá mindössze 25 perc alatt képes 0-ról 80%-ra tölteni az akkumulátorját. Nem meglepő, hogy a Verge TS Ultra ára 44 900 dollártól kezdődik.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét