Egy ilyen monitor jön létre, ha a Porsche Design és az AOC összefog

0
30

Elég régre nyúlik vissza az AOC és a Porsche Design kapcsolata, már 2017-ben is hallani lehetett közösen készített termékeikről. Most pedig egy újabb, remélhetőleg az 5 éve említett modelleknél biztonságosabb kijelzőről hullt le a lepel, mely az Agon Pro PD32M elnevezést kapta.

Legfontosabb komponense a 32 hüvelyk képátlójú, 4K felbontású mini-LED panel, melynek 144 Hz-es válaszideje és 1 ezredmásodperces válasz ideje van. 1600 nites csúcsfényerő jellemzi, illetve a ki érdemelt VESA DisplayHDR-1400 minősítés. A panel képes megjeleníteni a DCI-P3 színtér 97%-át, a játékosok élményét pedig az Adaptive Sync támogatás fokozza. Egy 2×8 wattos hangrendszer, valamint egy dönthető, forgatható, állítható magasságú és a pivot módot is támogató, alumíniumból készült állvány is van készülékben. Ezenfelül kapunk két HDMI 2.1 és egyetlen DisplayPort bemenetet, egy USB Type-C és négy USB 3.2 Type-A csatlakozót, valamint egy jack kimenetet.

Az 1799 dolláros AOC Agon Pro PD32M-re vonatkozó előrendelési igényünket a Porsche Design weboldalán tudjuk leadni. A szállítás várhatóan június 15-én kezdődik meg.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét