Egy lehetséges Snapdragon 8cx Gen 3 processzor jobb pontszámokkal debütált Geekbench-en, mint a modern Intel processzorok

0
101

Az a hír járja az internetet, hogy a Qualcomm idén egy új csúcskategóriás processzort fejleszt laptopok számára, a mostani szivárgás jóeséllyel ezt a hírt támasztja alá, ugyanis valaki letesztelt Geekbench-en. Meglepően jó eredményeket produkált, ugyanis a rejtélyes Snapdragon Gen 3 az Intel Core i7-1065G7 és Core i7-1165G7 versenytársa. Természetesen az Apple M1 ezt is földbe döngöli.

Az említett Geekbench mérés szerint a processzor 8 maggal rendelkezik, amelyek 2,69 GHz-en pörögnek. Többmagos munkában például 5%-al elveri az Intel Core i7-1065G7-et és csak 9%-al van lemararva a Core i7-1165G7-től. Az AMD 4000U szériájától már 15-20%-kal van lemaradva. Meg sem közelíti azonban az Apple M1-esét, amelytől 46%-kal van elmaradva.

Alább láthatóak a jövőbeli Snapdragon Geekbench eredményei, azonban fontos hozzátenni, hogy valószínűleg ezek laboratóriumi körülmények között készültek, ekkora teljesítményre nem biztos hogy számíthatunk amikor a felhasználók kezében lesz.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét