Elég király az AOC új gamer monitorja: 300 Hz, 2,5K felbontás, 0,5 ms válaszidő és ez csak a bemelegítés

0
1495

Az AOC bemutatta AGON PRO AG274QS névre keresztelt 27 hüvelykes gamer monitorját. Nem kevesebb, mint 300 Hz-es képfrissítése, 2,5K-s felbontása mellet minden egyes tulajdonsága a gyönyörű képet és a tökéletes játékélményt hivatott biztosítani.

2,5K-s (2560 x 1440) felbontás és 300 Hz-es frissítési gyakoriság – az AOC szerint ez a világ első ilyen kombinációval rendelkező monitorja. Habár ne higgyük, hogy bármilyen videókártya is képes lenne 300 fps-t kicsikarni 2,5K felbontáson komolyabb játékokból.

Nézzük az elképesztő adatokat. Az AGON PRO AG274QS 0,5 ms MPRT és 1 ms GtG válaszidőt tud, valamint felvértezték AMD FreeSync Premium és NVIDIA G-SYNC támogatással is. Támogatja a VESA Adaptive-Sync funkciót is, illetve kapott egy DisplayHDR 600 tanúsítványt is. 10 bites képfeldolgozást és 600 nites maximális fényerőt tud a cucc, ami azért elég király. Sajnos a pontos színtér-lefedettséget még nem tudjuk, mivel a gyártó ezt még nem közölte.

Nem csak funkcionálisan lesz iszonyat jó a monitor, kapott egy kis csili-vilit is, RGB megvilágítása szoftveresen állítható, illetve állványa is mindenfelé forgatható, dönthető, emelhető stb. Az Egyesült Királyságban 930 GBP áron kerül majd a boltok polcaira.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét