Elképzelhető, hogy az LG bezárja a mobil részlegét?

0
184

Egy új jelentés szerint az LG Electronics felhagyhat az okostelefon-üzletággal. Úgy tűnik, hogy a leendő partnerekkel folytatott tárgyalások kudarcba fulladtak, így az LG-nek lehetősége van az okostelefon-bizniszt hátra hagyni.

A Bloomberg jelentése szerint sem a Volkswagen AG, sem a Vingroup JSC nem szándékozik megvásárolni az LG Electronics veszteséges okostelefon-üzletágát.

Év elején az LG elnök-vezérigazgatója kijelentette, hogy a vállalat minden eshetőséget megfontos az okostelefon-üzletükkel kapcsolatban. Mivel a vásárlókat nem vonzza annyira az LG telefonok világa, az is elképzelhető, hogy az egész ágazatot bezárja az LG.

Hirdetés

Habár az LG Rollable továbbra is folyamatban van, elképzelhető, hogy ne kerül be a kereskedelembe. Ha az LG bezárja okostelelefon-részlegét az kihat a folyamatos szoftveres támogatásra is. Az LG az amúgy is egyik legrosszabb telefongyártó – ami a szoftverfrissítéseket illeti -. Továbbá ebben az esetben a Velvet, Wing és V60 ThinQ támogatottsága is veszélybe kerülhet.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét