Eltűnt az Open Sky Environment funkció az Apple Vision Pro bemutatóvideójából és webhelyéről

0
27

Az Apple Vision Pro február 2-án debütál. Hetekkel a hivatalos megjelenés előtt a cupertinoi óriás némán kivágta a mixed reality headset bemutatóvideójából azt a részt, melyben az Open Sky Environment funkciót mutatták be. Az Apple a hivatalos webhelyről is eltávolította az erre a funkcióra vonatkozó hivatkozásokat.

2023-ban a WWDC-n leplezte le a Vision Pro-t az Apple, ekkor kaptunk egy bevezető videót is, amely 9 perc 22 másodpercben mutatja be a vegyes valóságó headsetet. A videó mostanra megcsökkent, ugyanis immár 9 perc 11 másodperces. A fent említett rész tehát ki lett vágva.

Ez a 11 másodperc mutatta be az Open Sky Environment nevű funkciót, amely lehetővé tette volna a felhasználók számára, hogy „varázsütésre” cseréljék ki a mennyezetüket „tiszta, nyitott égboltra”. Ahogy @M1Astra észrevette, az Apple a Vision Pro hivatalos weboldaláról is eltávolította az erre a funkcióra való hivatkozásokat.

A szöveg, ahol az Apple írt a funkcióról, most arról beszél, hogy a felhasználók szobáját személyes mozivá lehet alakítani. Cinema Environment a neve, amit azonban nem szabad összetéveszteni az Open Sky Environmenttel.

Mindez tehát azt jelenti, hogy az Apple Vision Pro valószínűleg nem kapja meg az Open Sky Environment funkciót.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét