Év elején talán mégis becsúszik az Apple Vision Pro

0
23

Mark Gurman forrásai most azt állítják, hogy az Apple-nek és a beszállítóknak is sikerült utolérniük magukat. Ebből kifolyólag már januárban készen állhat a virtuális- és kibővített valóság funkciókkal is rendelkező headset, akár egy február eleji rajtot sem kizárva. A korábbi gondokat elsősorban az értékesítés megszervezése okozta, a Vision Pro-t ugyanis teljesen más formában forgalmazzák majd, mint a többi Apple terméket.

A prémium headset eleinte kizárólag az USA-ban lesz elérhető, és ott is csak a vállalat saját üzleteiben, időpontfoglalás útján. Gurman szerint az Apple-üzletláncok alkalmazottainak egy kétnapos továbbképzésen kellett részt venniük, ahol betanították őket az eszköz megfelelő prezentálására, valamint a különböző fejméretekhez igazítható fejpántok szakszerű beállítására és az orvosi Zeiss-lencsék rögzítésére.

Amennyiben a limitált készletekkel való rajt jól alakul, az Apple beszállítói készen állnak felpörgetni a termelést, lehetővé téve a további régiókban való terjeszkedést. Az utóbbit illetően van rá némi esély, hogy ezt még a jövő év során megejtik, konkrét időponttal viszont a pletykák sem szolgálnak.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét