Frissült a Razer Blade Pro

0
396

A Razer Blade Pro-nál kevés magasabb minőségű gaming notebook létezik. Brutális hardver, gyönyörű külső és persze magas árcédula. Ezért el is várható a gyártótól, hogy frissítse a legújabb hardverekkel, ami most meg is történt.

A mostani frissítés három területet érint: processzor, memória és hangzás. A gyártó az Intel Core i7-6700HQ processzort lecserélte egy i7-7820HK modellre. Az új Kaby Lake processzor gyorsabb és feloldott szorzózárral rendelkezik, ezzel a tuningosok kedvére téve. A memória mennyisége továbbra is 32GB DDR4 maradt, viszont a 2133 MHz-es modulokat leváltották a gyorsabb, 2667 MHz-es modulok. Végül, de nem utolsó sorban a hangkártya THX minősítést kapott.

Frissült a Razer Blade Pro

Hirdetés

A Blade Pro egyéb specifikációi változatlanok, beleértve a GTX 1080-at, G-Sync támogatást és a konfigurációtól függő 512GB – 2TB-os SSD-t. A frissített modellt egy “V2” taggal jelzik, hogy ne keverjük össze az eredeti verzióval. Sajnos ezzel együtt nőtt az – egyébként is magas – ára is: 3699 dollárról 3999 dollárra. Az “új” Blade Pro áprilistól érhető el.

Forrás: notebookcheck.net

Marci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét