Hivatalos: A Xiaomi 14 sorozat február 25-én debütál

0
60

A Xiaomi végre megerősítette zászlóshajó sorozatának, azaz a Xiaomi 14 sorozatnak a hivatalos megjelenési dátumát. A Galaxy S24 sorozat riválisa február 25-én debütál világszerte.

A készülékek októberi kínai piacra dobása után a Xiaomi végre megerősítette idei prémium készülékeinek megjelenési dátumát. Amint azt a cég Twitter-oldalán röviddel ezelőtt megosztották, a zászlóshajó telefonok a tervek szerint még ebben a hónapban debütálnak – egészen pontosan február 25-én.

A zászlóshajó telefon konkrét részletei még nem ismertek, de az eddigi szivárgások alapján négy kamerát kaphatunk hátra. A Xiaomi 14 sorozat középpontjában természetesen a kamerák állnak – ezt bizonyítja a „Lens to Legend” előzetes is.

A Xiaomi 14 biztosan ezen a napon fog megjelenni, azonban a Xiaomi 14 Pro még nem biztos. A jelenlegi pletykák arra utalnak, hogy február 25-én csak az alap 14 és a 14 Ultra kerül bemutatásra, a középső testvér, a „Pro” nem.

A duó árinformációi továbbra is ismeretlenek, de nem számítanánk arra, hogy drágábbak lesznek, mint a tavalyi Xiaomi 13 és Xiaomi 13 Ultra, amelyek 999 és 1499 eurós áron jelentek meg.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét