Hordozható gaming monitort villantott az AOC

0
961

Egy elsősorban játékosoknak szánt, hordozható monitorral adott magáról életjelet az AOC, ami a 15,6 hüvelykes képátlóhoz Full HD felbontást, 144 Hz-es képfrissítési rátát és 1,1 kilogrammos tömeget tudhat magáénak. Senki sem számított ilyesmire az AOC-tól, de mostanában eléggé rákapcsoltak.

A nemes egyszerűséggel Gaming 16G3-ként jegyzett, IPS paneles periféria fénysűrűsége 250 cd/m2. Míg statikus kontrasztaránya a jó öreg 1000:1, addig a szürkéből szürkébe váltáshoz 4 ezredmásodpercre van szüksége. Az AMD FreeSync technológiával felvértezett, 16,7 millió szín megjelenítésére képes újdonság 1 wattos sztereó hangszórókkal jön, és hátulján egy kihajtható támaszték kapott helyet.

A 75×75 mm-es VESA rögzítőponttal ellátott eszköz fedélzetén egy HDMI 1.4 bemenet, egy micro HDMI 2.0 konnektor, egy DisplayPort alt módos, töltést közvetítő USB Type-C, illetve egy 3,5 mm-es audio jack található. Az energiaellátásáért a második USB Type-C aljzatába illeszthető adapter felel. A beépített G-szenzornak köszönhetően a kép portré állásba forgatása automatikus, és a mostanában debütáló, 3 éves garanciával megtámogatott készülék dobozára 250 fontos árcédulát szánnak.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét