Jobbá teszi a Sasmsung telefonok kameráit a Galaxy Watch és a Buds 2 Pro

0
1296

Sok-sok éve tudják az Apple felhasználók, milyen előnyökkel jár, ha az ember teljesen elkötelezi magát egy gyártó termékei iránt, a receptet pedig természetesen minden konkurens gyártó próbálja lemásolni. Most a Samsung állt elő valami olyasmivel, amit korábban nem láttunk a riválisoktól, és ami egy szemfényvesztő trükknél jóval többnek ígérkezik.

A dél-koreai gyártó az okosóráival és a fülhallgatóival tervezi jobbá tenni a telefonokkal készült felvételek hangminőségét, és fotók készítését. A Samsung csütörtökön jelentette be, hogy frissítik a Wear OS-t futtató Galaxy Watch órák kamera alkalmazását. A fotók elkészítését eddig is remekül segítette az app, mostantól azonban egy új zoomolási lehetőséggel is bővül, hogy a felhasználóknak ezzel se kelljen előre bajlódni, minden a csuklójukról lesz irányítható.

Azonban nem ez az igazi mutatvány, hanem a videók alatti hangfelvétel fejlesztése. Egy szoftverfrissítéssel a Samsung lehetővé teszi a Galaxy Buds 2 Pro tulajdonosoknak, hogy amikor csatlakoztatva van a fülhallgató a telefonhoz, 360 fokos hangfelvétellel egészítsék ki a videóikat. Ehhez mindkét fülhallgató hozzájárul, így pontosan az hallható majd, amit a felvételt készítő személy is hallott a rögzítés során.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét