Kétfajta kijelzővel is forgalomba kerülhet az iPad Pro és iPad Air

0
333

Van egy szivárogtató a Weibo-n, aki egyelőre még nem számít túlságosan megbízhatónak. Mindenesetre ez az illető azt állítja, hogy az Apple beszállítói már küldtek iPad Air mintákat az Egyesült Államokba, és lehetséges, hogy a készüléket kétféle változatban kínálják majd: fényes, illetve matt képernyővel. A szivárogtató szerint ugyanez lesz érvényes a hamarosan debütáló iPad Próra is.

Az persze nem derül ki egyértelműen ebből az új tippből, hogy vajon teljes értékű matt felület, vagy egy tükröződésgátló bevonat kerül a szóban forgó készülékekre. Jelen esetben egy olyan kiépítésről van szó, amely nano-textúrájú üveget használ, ami tükröződésmentes mintázatot képez, és enyhíti a kijelző fényességét, fényvisszaverő képességét.

Szintén ez a forrás publikált egy érdekességet az iPhone 17 szériával kapcsolatban is. Eszerint az okostelefonok olyan tükröződésgátló technológiával lesznek felvértezve, mint amilyet a Samsung idei csúcsmobilja, a Galaxy S24 Ultra is kapott. Amennyiben a bennfentes nem téved, valószínűleg az lesz a forgatókönyv, hogy a hamarosan debütáló iPadek egy fejlesztett tükröződésgátló technológiával lesznek felvértezve, és talán ez majd jövőre az iPhone-okon is megjelenik majd.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét