Lenovo Tab P11 Pro Gen 2: Multimédiás táblagép, notebook ambíciókkal

0
2330

A Lenovo mind multimédiára, mind alkotásra alkalmas tabletként definiálja a Tab P11 Pro Gen 2-t, és minden jel szerint tényleg sokoldalú. Jónéhány fejlesztést hozott elődjéhez képest. Csak hogy a legszembetűnőbbet említsem, a frissítési gyakorisága 60-ról 120 Hz-re nőtt, amellett, hogy egy QHD OLED kijelzőről beszélünk, ami nem kispályás. Az Android 14-re való frissítés garantált, így még sokáig up to date marad a készülék. Ja és el ne felejtsem, notebookként is használható.

A Lenovo Tab P11 Pro Gen 2 sokoldalú eszközként mutatkozik be, amely éppúgy alkalmas multimédiára és játékra, mint családi, vagy épp céges, produktív használatra. Ennek érdekében a 11,2 hüvelykes, 2560 x 1536 pixeles táblagép névlegesen 600 nites fényerejű, 120 Hz-es és HDR10+-os OLED képernyőt és négy Dolby Atmos hangszórót csomagol egy 6,8 milliméter vékony házba.

Középpontban egy MediaTek Kompanio 1300T és a hozzá tartozó ARM-GPU Mali-G77 MC9 áll, melyek teljesítményére panasz nem lehet. Kell is a kraft, ugyanis vásárolható hozzá billentyűzet, amivel notebookká alakítható. Arról nem is beszélve, hogy támogatja a Precision Pen 3 ceruzát is – én szóltam, hogy sokoldalú.

Hosszan lehetne róla még írni, azonban ez nem egy részletes cikk, így a többit a fantáziára (illetve az utánanézésre) bízom.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét