Lenovo ThinkBook 15 G2: Megfizethető irodai laptop Tiger Lake CPU-val

0
401

Számos olyan laptopot találunk a Lenovo kínálatában, amely alkalmas az irodai munkavégzés kiszolgálásra. Most a ThinkBook 15 második generációja személyében egy megfizethető kategóriás Tiger Lake CPU-val szerelt szériát kaptunk.

Az Intel Tiger Lake CPU-jára való frissítéssel a Lenovo ThinkBook 15 második generációja egy remek költséghatékony megoldás lehet, különösen azoknak, akik a portokkal nem voltak megelégedve az előző generáció kapcsán.

Míg az elődmodellben egy fedél mögé rejtett USB várt minket – például egy vezetéknélküli billentyűzet jeladójának –, most ehelyett egy Thunderbolt 4 port található a gépen. A laptop beljese is megváltozott, ami habár sok felhasználót nem érdekel, fontos kiemelni, ugyanis egy második SSD így kényelmesen elfér.

Hirdetés

Kétféle akkumulátorral kérhető, ezek a 45 Wh-s és a 60 Wh-ás egységek, a nagyobbikkal állítólag 8 óráig és képes üzemelni. Független tesztek alapján azonban az Intel Iris Xe Graphics átlag alatti teljesítményt hoz – noha ez még mindig nagyságrendileg jobb, mint az előző Intel UHD 620.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét