Lenovo Yoga Paper: Hivatalos részleteket osztott meg a cég az új E Ink tabletről

0
1419

A Lenovo ismét elhintett némi információ a Yoga Paperről a közösségi médiában. A kínai Facebookként emlegetett Weibo közösségimédia oldalra töltöttek fel egy képsorozatot, melyben leleplezik az eszköz kialakítását és számos funkcióját.

További részleteket közölt a Lenovo új Yoga Paper névre hallgató termékéről. Most már biztos, hogy 10,3 hüvelykes kijelzővel jelenik meg az eszköz. A cég elmondta, hogy a kijelző állítható színhőmérsékletet, valamint 4096 nyomásérzékenységi szintet támogat majd. Azt is megtudtuk, hogy a YOGA Paper aktív ceruzája anélkül is tökéletesen működik majd, hogy előzetesen párosították volna magával a tablettel.

Ezenkívül az eszközön helyet kapott egy ceruzatároló is, hogy ne a zsebünkben kelljen hordani azt. A YOGA Paper támogatja a bal- és jobbkezes módokat is. A cég elmondása szerint a készülék CNC-vel megmunkált háza 5,5 mm vastag, ez azt jelenti, hogy pont ugyanakkora, mint a Galaxy Tab S8 Ultra.

Azt egyelőre nem tudjuk mikor és mennyiért lesz elérhető, ahogy azt sem, hogy kizárólag Kínában, avagy globálisan is kiadják-e a terméket.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét