Magával ragadó és ultraszéles ívelt monitorok

0
379

A mobilitást igénylő pozíciókban dolgozó szakemberek az irodában is hatékonyak szeretnének lenni. A HP Elite Dragonfly laptop ideális az ötletelésekhez, a közös projektekhez, és az akár útközbeni munkavégzéshez is, a legjobb elképzelések pedig a HP nagyméretű és élénk színmegjelenítésre képes kijelzőin kelhetnek életre.

Hatékonyságra tervezve:

Hirdetés

HP S430c ultraszéles ívelt monitor

•            A két különálló 24 colos monitorral egyenértékű 43,4 colos képátlójú, megszakításmentes ívelt kijelző egyedi élményt nyújt.

•            Az új HP DeviceBridge  funkció 2 PC egyidejű irányítását teszi lehetővé a felhasználóknak. Csak egy billentyűzetre és egy egérre van szükség az eszközök közötti fájlmegosztáshoz.

A HP S430c ultraszéles ívelt monitora előugró privacy
kamerával és beépített mikrofonnal érkezik

HP E344c ívelt monitor

•            Lenyűgöző, ultravékony 34 colos ívelt monitor az új generációs munkavállalóknak, akik az irodában, vagy otthoni környezetben szeretnének hatékonyan dolgozni.

•            3 irányban mozgatható, dönthető és forgatható kialakítás, maximum 150 mm-ig állítható magassággal.

A HP E344c ívelt monitor WQHD felbontással
és 21:9-es képaránnyal – több kijelzős
élmény egyetlen képernyőn, keretek nélkül.

A HP Inc-ről

A HP Inc. olyan technológiákat alkot, amelyek megkönnyítik életünket bárhol, bármikor. A nyomtatókból, PC-kből, mobileszközökből, különféle üzleti megoldásokból és szolgáltatásokból álló portfóliónk segítségével lenyűgöző élményeket teremtünk. További információ a https://www8.hp.com/hu/hu/home.html oldalon található

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét