Már a bemutatás előtt hivatalos részleteket árult el Yoga 16s szériájáról a Lenovo

0
5

Elárult némi információt Yoga 16s sorozatáról a Lenovo, azonban egyelőre csak a kínai piacra koncentrálva. Fontos specifikációs részleteket fedtek fel a közelgő gépekkel kapcsolatban: Ryzen 5000 processzorokkal és Nvidia RTX 3000 grafikával érkeznek.

Megerősítette a Lenovo, hogy új laptopjai nagyobb képernyővel és teljesítmény-orientált konfigurációkkal érkeznek. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a gépek mikor debütálnak. Ennek ellenére a Lenovo olyan mértékben zúdítja a kedvcsinálókat a piacra, hogy feltételezhetően hamarosan megjelenik új eszközük.

Amit tudunk: Combos, 2,5K felbontású, 100%-os sRGB lefedettségű, 120 Hz-es érintőképernyővel jön az eszköz. AMD Ryzen 5000 processzorok fogják a munka javarészét végezni, ehhez pedig opcionálisan Nvidia RTX 3000 videókártyát is választhatunk.

Hirdetés

Képes lesz futtatni Android alkalmazásokat az eszköz, ez pedig azt jelenti, hogy Windows 11-gyel érkezik, ugyanis ezt a funkciót csak ezzel az operációs rendszerrel használhatjuk.

Árazást és pontos konfigurációkat még nem tudunk, ahogy a pontos megjelenést sem. Abban viszont biztosak vagyunk, hogy nem kell sokat várnunk, mindenre választ kapunk.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét