Megérkezett a Motorola Moto E7 Plus – két színben és Snapdragon 460 CPU-val

0
796

Rengeteg szivárgás és pletyka után a Motorola kiadta új eszközét, a Moto E7 Plus-t. Egy belépőkategóriás telefonról beszélünk, amelyet az ára, valamit a benne lévő hardver is sugall. Snapdragon 460 fogja hajtani a rendszert, ez alá dolgozik majd 4 GB RAM. A töltésről pedig micro USB gondoskodik.

Ugyanúgy, mint a Moto G9 Plus, az E7 Plus is először Brazíliában jelentették be, de ez nem ad okot a csüggedésre, ugyanis hamarosan az összes régióban – köztük Európában is – elérhető lesz a telefon. Brazil ár szerint 1349 BRL-be fog kerülni, amely átszámítva kb. 75-80 ezer forint. Azonban a hírek és a várakozások szerint – valamint, hogy piacképes legyen – 50 ezer forint körüli árral számolhatunk az Európai piacon.

A telefon 6,5 collos Max Vision kijelzőt kapott. Az IPS panel 1600 x 720 pixelt sorakoztat fel a használói szeme elé, 20:9-es képarányban. Kamerák terén egy 8 megapixeles előlapit kapunk. A telefon hátulján elsődleges kameraként egy 48 MP-eset láthatunk, ezt segíti a 2 MP-es mélységi szenzor.

Hirdetés

A már említett Snapdragon 460 SoC-t egy 5000 mAh-ás akkumulátor fogja meghajtani. Belső tárhelye 64 GB, valamint dual-SIM kezelésére is képes az eszköz. Töltése micro USB-n keresztül történik, amely 10 W-tal képes ezt megtenni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét