Mégsem lesz Zuckerberg vs Musk bunyó

0
20

Mark Zuckerberg három napja tett ki egy Insta képet, amiről az derül ki, hogy a Facebook atyja szenvedett némi egészségkárosodást. Egy ideje már lehet tudni, hogy Mark Zuckerberg nem az a gép előtt ülő kocka, mint ahogy azt a Facebook apjáról gondolnánk, hiszen egész komolyan belevetette magát a harcművészetekbe.

Hozzá kell tenni, hogy az elmúlt 2 évben teljesen megkattant Elon Musk tavaly októberben ki is hívta egy kis adok-kapokra, amiből aztán nem lett semmi. Nos, a helyzet az, hogy Zuckerberg jelenlegi állapotában amúgy sem lenne alkalmas semmiféle bunyózásra, tekintve, hogy pár napja kénytelen volt befáradni a sürgősségire. Ahogy az Instagram bejegyzéséből kiderült, szerencsétlen körülmények között, edzés közben sikerült elszakítania a keresztszalagját.

A bejegyzésben leírta, hogy műtéti beavatkozásra volt szükség. Illetve az is kiderült, hogy az emberünk éppen egy közelgő MMA mérkőzésre készült, ami azonban a jelek szerint el fog maradni. Az ilyesfajta sérülés profi sportolók esetében körülbelül egy év alatt jön helyre, szóval sejthető, hogy Zuckerberg most egy darabig nem fog ringbe szállni.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét