Mintha csak egy inget fognánk? Szövetborítású Lenovo Yoga 6 13

0
142

Meglehetősen feltűnő és ritka koncepció az, amikor egy laptop borítása nem műanyag vagy fém, hanem szövet. Kétségtelen, hogy nagyon csinos, de csak addig, amíg sikerül elkerülnünk például egy kávé, vagy más folyadék rácseppenését, ugyanis foltos maradhat.

A laptoppiacon böngészve nem meglepően nagyrészt műanyag, alumínium, esetleg magnézium és szénszálas gépekbe botlunk, avagy ezek kombinációjába. Legritkább esetben pedig belebotlunk egy Lenovo különlegességbe és rájövünk: bizony, van szövetborítás is.

Tavaly a Lenovo Yoga 13,3 hüvelykes 2-in-1 gépe egy speciális Abyss Blue szövetborítással is megjelent, ami minden más kategóriatársához képest különleges. Tesztelők szerint a tapintása nagyon hasonlít a 100%-ban pamut gombos ingekhez, ami tényleg nem megszokott egy laptop esetében.

Hirdetés

Természetesen a különleges megjelenés hordoz magában hátrányokat is, amelyeket felsorolni is felesleges, ugyanis mindenkinek van tapasztalata ruhafoltokkal. Habár a gépen található szövet ennél kitartóbb, attól még a baj megtörténhet.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét