Motorola csúcsmobilban debütálhat a Snapdragon új SoC-ja

0
104

A Motorola új csúcskészüléke hamarosan Edge S néven jelenhet meg, amely az új információk szerint egy új SoC-t kap. A hírek szerint a Qualcomm kihasználja a lehetőséget és egy teljesen új Snapdragon 800-as sorozatú chipsetet fog bemutatni az Edge S-ben.

Néhány napja megjelent hírek még arról szóltak, hogy az Edge S a Snapdragon 865 vagy a Snapdragon 888-at fogja megkpani, de a Digital Chat Station úgy véli, hogy ez nem így lesz. Mindenesetre a Motorola a Weibo-n megerősítette, hogy az új készüléket Edge S-nek fogja nevezni. Az előzetes kép pedig remélhetőleg arra utal, hogy egy erős chipset fog dolgozni a készülék belsejében.

A Digital Chat Station információi szerint a Qualcomm a Motorola Edge S-t használja egy új Snapdragon SoC bemutatására. Egyelőre viszont nem világos, hogy a Motorola és a Qualcomm milyen chipsetet választott az eszközhöz, de az nyilvánvaló, hogy a Qualcomm egy 5 nm-es chippen dolgozik, akárcsak a Snapdragon 888. A GSMArena szerint az új chip a „Shima” kódnevet kapja majd.

Hirdetés

Az fentebbi kép arra utal, hogy a Motorola közel áll az Edge S bejelentéséhez, azonban az időpontról még nincsenek információk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét