MSI Creator Z16 Limited Edition – 165 Hz-es mini LED kijelzővel érkezik

0
62

Hiroshi Fujiwara-val közösen együttműködve mutatta az MSI a Creator Z16 Limited Edition-t. A Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition AUO AmLED kijelzője mini LED technológiás háttérvilágítást kapott, és 1000 nites maximális fényerőre képes 165 Hz-en.

Egy speciális verzióját mutatta be Creator sorozatának az MSI, mely egy együttműködésnek köszönhetően jött letre. Az AZ Optronics, illetve Hiroshi Fujiwara japán tervező és zenész segítettek ezen új limitált kiadású laptop létrehozásában.

A gép akár i9-11900H-val is kérhető, valamint hatalmas, 90 Wh-ás akkumulátort tartalmaz. Videókártya terén sem szerénykedik, Nvidia GeForce RTX 3060 muzsikál a motorháztető alatt.

Hirdetés

Hogy mi a különbség a limitált és az „átlag” modellek között? A kijelző mindenképp! Az alapmodell 16”-os QHD panellel rendelkezik, ami 400 nitre és 120 Hz-re képes. Ezzel szemben a limitált kiadás mini LED panellel érkezik, ami akár 1000 nit-re is képes, mindezt 165 Hz-en.

Ebből a notebookból mindössze 3000 darab készül, tehát ha szeretnénk egyet, igyekezzünk, jövő hónaptól már indul az értékesítés.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét