Nagyobb akksival és 3 db Thunderbolt 4 porttal érkezik a Lenovo Yoga Slim 9i

0
205

A Yoga S940 helyére érkező zászlóshajó sok újdonságot rejteget magában. Ilyen például az új Tiger Lake processzor az Inteltől, Thunderbolt 4 portok nem kis mennyiségben, nagyobb akkumulátor és az új dizájnvonalat is megkapta.

Nem viccelnek a Lenovonál, egy korábbi cikkemben szövetborítású eszközről írtam. A mostani alanynál a szövetet leváltotta a bőr. Igen, bőrborítást kapott a laptop. Megkérdőjelezhető a gyakorlatiassága, azonban mindenképp egyedi, a különlegességre vágyók biztos, hogy imádni fogják.

Az új eszköz üveg touchpaddal rendelkezik, amely szintén nagyon prémium érzetet fog adni jövőbeli tulajdonosának. A billentyűzetvilágítás pedig automatikus lesz, köszönhetően a szenzoroknak, melyek a környezetet és a fényt is érzékelik körülöttünk.

Hirdetés

Teljesítményfronton pedig a már említett Tiger Lake széria fog szolgálatot teljesíteni. Intel exkluzív, azaz AMD-vel nem lesz elérhető a laptop. Az Intel CPU alá dolgozik majd legalább 16 GB LPDDR4X RAM. Akkumulátor téren 52 Wh-ról 63,5-re növekedett a kapacitás, azonban a vékony és elegáns dizájn maradt, ahogy elvártuk. A maga 1,2 kg-jával nem panaszkodhat majd egy tulajdonos sem a hordozhatóságra.

Ez a sok feature természetesen borsos árat is megkíván. Novemberben kerül a boltokba és 1799 dolláros alapárral számolhatnak az eszköz vásárlói.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét