OPPO Wisdom Life esemény – a cég bemutatta a Watch RX-et és limitált LOL-os eszközeit

0
100

Az OPPO egy olyan gyártó, aki Apple Watch klónokat (ha úgy tetszik hamisítványokat) forgalmazott a múltban. Most pedig bemutatta első okosóráját, amelynek kerek kijelzője van. A Watch RX ColorOS Watch 1.5 rendszert használ.

Október 19-én tartotta Wisdom Life című eseményét az OPPO, ahol bemutatták új termékeiket. Ilyen eszköz az új Watch RX is, amely egy a cég eddigi okosóráinak dizájnjával ellentétben kerek külsőt kapott.

Korábbi leakekben megjelent, hogy az OPPO tágítani szeretné az okosóra-repertoárját egy kerek dizájnnal megálmodott eszköz személyében. Az RX pedig pont ezt az űrt fedi be, kerek 3D-s hajlított üveget kapott.

Hirdetés

Sajnos sok mindent nem árult el a gyártó az új hordható eszközről. 1,28 hüvelykes AMOLED kijelzőt kapott, és fekete, arany, valamint kék színben lesz elérhető November 1-jétől Kínában.

Valamint szintén ezen az eseményen történt, hogy a gyártó bemutatta limitált League of Legends szériás telefonját és okosóráját. Az OPPO Find X2 és Watch kapja majd meg a LOL dizájnt. A telefon ára 750 dollár körüli lesz, míg az okosóráé 300.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét